31 augusti 2014

Jag borde sova

Vardag2014


Vet ni vad? Jag borde sova nu om jag ska få mina välbehövda 8 timmars sömn. Om det kommer att fungera?
Nä, jag skulle inte tro det. Jag var hopplöst trött på eftermiddagen så då fick jag lite hopp om mänskligheten att jag skulle somna gott i natt. Men jag är dunderpigg nu efter min lååååånga och häääärliga dusch! Så jag tänker ställa in mig på att jag kommer att vara trött och seg imorgon. Att jag inte ens kanske kommer att få 4 timmars sömn. Men vet ni vad? Jag orkar ärligt talat inte ens hetsa upp mig över det. Förra året vid vår inventering så var jag ut med några vänner och kom nog inte i säng redo och klar förrän 12, men det gick ju bra det också.
Jag kommer ha lite att stå i efteråt ( finns det någonting roligare och mer utsatt än att vara hos gyn?????? Vill kolla upp en sak bara.) och sen FÖRHOPPNINGSVIS så kommer jag orka att träna lite lätt. Inget konditionspass direkt då jag inte vill utlösa någon fin bakterie. Utan mest någon liten cirkelträning med kroppen som motstånd eller något sånt.
 
Men det känns ganska så skönt att mina "måsten" för imorgon är över innan klockan ens har hunnit bli 09,30! Om alla dagar vore så där effektiva?? Det kanske är en början på mitt nya, lite mera hälsosammare liv? Jag sover som en gris om nätterna så jag kan lätt gå och lägga mig 12 och sen sova till 10. Ledigt! Så lite nya och bättre sov-rutiner kanske skulle kunna vara på sin plats. Jag kanske t.om skulle försöka lösa Aids-frågan nu när jag ändå tänker slå på stort?!