31 augusti 2014

Jag borde sova

Vardag2014


Vet ni vad? Jag borde sova nu om jag ska få mina välbehövda 8 timmars sömn. Om det kommer att fungera?
Nä, jag skulle inte tro det. Jag var hopplöst trött på eftermiddagen så då fick jag lite hopp om mänskligheten att jag skulle somna gott i natt. Men jag är dunderpigg nu efter min lååååånga och häääärliga dusch! Så jag tänker ställa in mig på att jag kommer att vara trött och seg imorgon. Att jag inte ens kanske kommer att få 4 timmars sömn. Men vet ni vad? Jag orkar ärligt talat inte ens hetsa upp mig över det. Förra året vid vår inventering så var jag ut med några vänner och kom nog inte i säng redo och klar förrän 12, men det gick ju bra det också.
Jag kommer ha lite att stå i efteråt ( finns det någonting roligare och mer utsatt än att vara hos gyn?????? Vill kolla upp en sak bara.) och sen FÖRHOPPNINGSVIS så kommer jag orka att träna lite lätt. Inget konditionspass direkt då jag inte vill utlösa någon fin bakterie. Utan mest någon liten cirkelträning med kroppen som motstånd eller något sånt.
 
Men det känns ganska så skönt att mina "måsten" för imorgon är över innan klockan ens har hunnit bli 09,30! Om alla dagar vore så där effektiva?? Det kanske är en början på mitt nya, lite mera hälsosammare liv? Jag sover som en gris om nätterna så jag kan lätt gå och lägga mig 12 och sen sova till 10. Ledigt! Så lite nya och bättre sov-rutiner kanske skulle kunna vara på sin plats. Jag kanske t.om skulle försöka lösa Aids-frågan nu när jag ändå tänker slå på stort?!

31 augusti 2014

BootyCall

träning och hälsa

575F12836ED38C51F52AC01086F156
 
Okej det här är min ABSOLUTA favoritövning för rumpan. Den bränner som eld runt röven och jag hade träningsvärk i nästan 4 dagar efter bara några set med den här. TOPPEN!
Det svåraste tycker jag är att komma upp från golvet till att hamna i toppläget med skuldrorna. Det är lite knepigt, men övning ger färdighet. Eller hur?
Den här ska jag öva mer och mer på, slänga in i mina ben-pass. Jag har kört den i några olika tappningar ( smith-maskinen är enklast då du får hjälp på traven med att kunna "haka fast" stången när du är klar.
 

31 augusti 2014

Sleeping Beauty

Vardag2014

SLEEPING BEAUTY: Diamond Edition Detailed
 
Okej det här är jag idag. Sleeping Beauty. Ja... minus Beauty-delen! För idag känner jag mig verkligen allt annat än snygg! Som alltid när jag blir förkyld så får jag ont i mina örongångar ( föddes med ett mindre öron-fel så det påverkar mig oerhört med lufttryck och förkylningar). Jag kan inte förstå hur jag ska kunna komma upp runt 4-tiden imorgon bitti för att åka och jobba lite. Sen har jag lite saker att fixa efteråt och SEN får jag bli människa igen och somna om igen om jag vill. Fy fan för tidiga mornar alltså haha
 
Men jag ska inte tänka på imorgon nu. Det är härlig och fin söndag ute och jag måste verkligen få komma ut i världen ett tag! Tänkte nog ta mig hem till mina fina föräldrar under dagen. Bli bortskämd med mat och sånt där. Oops, sa jag det där??! Nej men jag vill ha sällskap. 1 hel dag i mitt eget sällskap går bra, men 2? Not so much.