30 april 2014

ljahgpiökasfh

Vardag2014

 
*Vin
* Film/ Lost/ Kickstart
* Indisk mat.
3 ingredienser på en skön kväll. Känner mig annars lite krasslig faktiskt. Kan vara en jobbig arbetsdag som ligger på mina axlar, för jag vill inte gå och bli sjuk. No I wont!
 
Jag är alldeles för trött för det här känner jag. Jag hoppas att ni alla har en härlig ( blöt, på alla sätt och vis) kväll!
 
 
 
Bästa skjortsen: H&M!
Jag råkade gå in på H&M igår och hittade dom här snyggingarna. Vitt är ju klassiskt och kleinblått är ju bara supersnyggt. Tro min när jag säger att jag har extremt svårt att hitta skjorts som sitter bra. Dom här kanske skulle kunna vara 1 cm längre, men jag får helt enkelt köra igång hårdare med löpträningen och ben-passen så att jag känner mig bekvämare i dom. För jäklar vad dom är sköna i tyget! Stretch fast ändå fasta.
99 kr/ paret är helt OK tycker jag. Blev ju då bara tvungen att köpa dom i 2 färger då, bara för att passa på!
 
 
 
Skarmavbild 2014-04-29 kl. 2.00.37 PM
För 10 år sen: Jag hatade allt som stavades träningssko + vardagskläder.
NU: HETT!
Alltså det här med snygga och sköna träningsskor, till både vardags och träning, har varit min stora räddning för mina stackars fötter. Jag kan tycka att det är minst lika snyggt nu med ett par grymma Nike eller Reebok till vardagskläderna, som till träningen. Mina fötter har aldrig mått så här bra förut!
Tråkigt nog så har jag ett par NIKE free Run som inte alls är bra för mig. Dom är storleken för liten för mig egentligen och jag var dum nog att tro att jag skulle kunna töja ut dom. Någon som vill ha dom? Det är 41:or ( SMÅ 41:or) och jag har för mig att jag köpte dom för strax under 1000 kr.
 
Någon som är sugen på ett par, i princip, oanvända NIKE? Kanske för 300-400 kr? Ett riktigt klipp om ni frågar mig!