31 oktober 2013

Elsas Värld

vardag 2013

 
Hej hemma!
Ja ni. Jag har haft en underbart härlig eftermiddag/ kväll hos mina älskade föräldrar. Visst, vi har inte gjort jättemycket, men det var inte det jag behövde direkt. Säger inte jättemycket om det men jag kan säga att jag är jäkligt glad att jag åkte dit!
Annars så har jag inte gjort ett piss. Jag kom nyss hem och ska sätta igång och kolla igenom Elsas Värld på tv3play. Det är såå töntigt, men det är tjejigt och jag gillar det! Dessutom så har ju dom nya avsnitten börjat att sändas och jag har noll aning om vad som hände i slutet på 1a säsongen. Så det är det jag pysslar med just nu!
Är det någon av er som kollar på det? Vad tycker ni, hot or not? haha
 

31 oktober 2013

Just one day

vardag 2013Hej hej på er!
Jag har fikastund med min kära mor nu efter jobbet. Jag har tagit lite ledigt härifrån idag så jag kanske kommer senare ikväll!
<3

31 oktober 2013

The View

vardag 2013

 
Ops!
Jag har blivit lite inkallad till att jobba ett pytte-pass på jobbet nu!
Så på 45 min har jag :
*Vaknat.
*Duschat
'Fönat håret
*Plattat det
*Sminkat mig
*Fixat frukost och bryggt kaffe
*Sitter här 1 sekund!
 
Det måste ni väl erkänna är jäkligt bra gjort? Jag menar, jag är ju ändå en tjej! Det är inte hur lätt som helst att skynda sig när håret år 7 mil långt haha
Men som sagt. Jag kommer sluta kl 2 idag så jag känner att jag ändå kommer ha en härlig dag efteråt. Plus att det kan vara lite skönt för samvetet att ställa upp ibland då dom har ställt upp så otroligt mycket det här året för mig.
 
Så ha det så fint där ute!♥