30 november 2013

Happy weekend

Dagens Outfit

 
Jag tar lite helg-paus härifrån känner jag. Av ingen större anledning faktiskt men jag har riktigt skriv-kramp och får se om jag kanske kommer tillbaka imorgon istället!
Jag hoppas att allt är bra med er där ute. Det är snart 1a advent! Ska ni fira det på något mysigt vis? ♥
 
 
 
Okej nu kör vi all ina julen!
Jag får alltid en massa gåshud när jag hör den här låten med fina Jill Johnson. Det finns en version med Tommy Körberg som är snäppet bättre, men Youtube är dåliga och har inte den där haha
Men den här är så fin. Hon sjunger så fint och stämningen blir verkligen hög!

30 november 2013

I Try

vardag 2013

 
Okej jag går under lite känner jag. Åh jag tror inte ni fattar vad jag har velat att den här veckan ska gå förbi alltså! Med cell-prov, tandläkar-tid och ont i ryggen så vill jag bara ha måndag någon gång så att jag kan lägga allt bakom mig och sen trycka tillbaka det som förmodligen sitter lite snett.
Haha jag känner mig så jäkla ynklig bara, det blir bättre ju mer jag kommer igång med kroppen under dagen, men som det är nu så tar någonting emot när jag andas in djupt... Men måndag, då jävlar!
 
Men till någonting roligare ( eller?..) så ska jag jobba hela långa dagen idag! Men det är ett bra jobb-pass pengamässigt och jag tror att dagen kommer flyga iväg då det är löningsvecka.  Men först blir det kaffe och vakna till liv!