Hej hemma!
Fy fan vilken skön dag det har varit! Jag var inte heelt hundra på om jag skulle orka med den då jag gick och la mig 4 imorse haha But I did it!
45 min promenad med Jonis nyss  och en massa friskluft. Energi-kick! Jag har som plan att gå till gymmet imorgon och bara kötta på.
 
Förresten! Jag har testat den nya Frozen Yoghurt-grejen som finns att köpa på Ica. Jag som är mer för sorbet än glass hade STORA förhoppningar på den här. Oboy! Jag älskar den! Den är verkligen hur god som helst!!!
Man äter inte jättemycket av den då den är mäktig. Men det ser jag inte som något negativt! Nej ni måste testa den. Jag har sett att den finns i hallon och i choklad också. Hallon är bara för gott,så jag måste testa den också någon gång. Jag är inte så mycket för glass i allmänhet. Så det lär ta ett tag innan den här med
mango är slut haha
 
 
 
Okej. Jag har låtit bli att skriva om den här produkten innan jag har lärt känna en riktigt bra. Nu har det gått 10 veckor med den och jag gillar den verkligen! Jag fick den som en present med ELLE och var först lite skeptisk till den. Men jag älskar den! Den är lätt,fräsh och doftar lite lagom. Jag har knappt fått några finnar eller annat tråkigt. Så om ni kan,testa den! Jag skulle tro att man kan ha den om man är ganska så normal i huden. Men det finns säkert för andra hudtyper också! Jag har inte riktigt kollat upp det.
 
Någon annan som har testat den? Vad tyckte du isf?
 
 
 
 
Åh det är SOMMAR ute. Eller nästan iaf! Fuck Smhi(ja jag,igen!) som ställde in våren. Har dom kollat ut eller???? Jag har suttit ute med utan tröja och jacka idag. Och min hud blev varm! På solsidan iaf. På skuggsidan var det kallt som fan på armarna. Men det vägde helt klart upp!
Så 1,5 timme i solen och jag känner mig redan som en ny och SUNDARE(hej Stig Helmer på Mallorca) människa. Ny energi är det iaf helt klart.
 
Men nu: LONDON! Jag tänker ta tag i de här nu och fixa det. Basta!