Åh! Jag känner mig faktiskt lite duktig idag. Jag körde lite drygt 1 timme på gymmet med fokus på ben och sen mage ett tag. Så jäkla skönt!
Men nu är jag bara hela slut haha
Sitter och äter typ säsongens sista jordgubbar och gissa om jag njuter av dom! Det är alltid bland det värsta med att sommaren börjar ta lite slut...jordgubbarna och ja,värmen såklart!

 
 
 
På alla sätt och vis!
1 timmes powerwalk/ löpträning och jag är helt slut.
Jag var över till jobbet också och det var inte helt lätt att få till mina tider igen. Men det ordnar sig nog! Om inte annat så finns jag där om dom behöver mig. Som nu på fredag!
Jag gör inte semester så bra nu förtiden haha
 
På något vis så känns det lite lättare nu att kunna njuta av ledig tid. Jag kan ställa upp och jobba om dom behöver mig och det känns ju fint! Plus att jag får träffa mina fina kollegor igen, vilket aldrig är fel. Kommer nog bli lite svårt i början men jäkligt skönt! Om inte annat så får jag ta ut dom dagar som jag får över från extrapassen, i höst/vinter/vår istället. Kanske kan vara mera värt?
 
Men nu är det mellanmål för hela slanten! Jag såg nästan i syne när jag var ute och sprang....jag såg vattenglas överallt och stora hav i horisonten haha
 

31 juli 2013

Hot or not?

Inspo 2013

Jag kan inte bestämma mig för om dom är snygga eller inte.
Häftiga kanske, men jag vet inte?