Åh min kropp!
Jag är verkligen helt slut i mina ben! Av någon dum anledning. Det känns lite som växtvärk? Hope not...Jag vill INTE bli längre!
Dagen har varit en helt OK dag faktiskt. Mina tankar har varit lite på annat håll idag men det har gått fint ändå!
Jag har precis slängt i mig en mumsig salled(igen?) så humöret börjar landa lite igen haha
Alltså jag känner mig alltid sjuk otrevlig när jag börjar bli lite hungrig. Någon annan som blir det?
Lite efterrätt tänkte jag mig. En god choklad med maräng! Hur gott låter inte det?!
 
Så jag ska väl egenltigen bara läsa tänkte jag. Jag började kolla på Lyxfällan. Men jag blir fan bara pissed off på dom som är med på programmet! Vissa kan jag faktiskt tycka riktigt synd om. Men dom här? Vem FAN tar lån för semester?! Getter och höns,SKÄMTAR NI! Vem i helvete impulsshoppar höns liksom?? haha
 
Som ni hör. Jag borde ta och läsa lite istället. Och jag har hört rykten om att choklad gör en possetiv igen? Fungerar det förresten bara på tjejer? Någon kille som vet?
 
Vem är den här Lisa Olsson?
Hur snygg stil får man ha egentligen?!
Den bilden med skinnbyxorna vill jag bara kopiera rakt av.
 
Skillnaden mellan ett osminkat och smiinkat öga.
Nu hade jag verkligen brottom med stort B när jag sminkade mig. Så hade inte så mycket tid direkt.
Men nii förstår tankan va? Allt skit om förlängande maskaror hit och dit... Böj fransarna och arbeta med maskaran du har! Sen så gillar man ju någon maskare med än en annan. För min del så har jag två som jag gillat mest under min,lite fattigare skolperiod:
Maxfactor Masterpiece för 170 kr. Den här var PERFEKT för mig. Funderar på om jag ska ta och testa den här igen snart. Jag har för mig att den fanns i extra svart också. Mera pigment alltså.
 
Annars,nu när jag jobbar,så älskar jag den här.  Men det är också beroende på vilken borste. Alla dyrare märken är inte bra bara för att dom är exklusiva!
Den här! Diorshow Iconic! Jag bara älskar den. Dels för att jag är en märkes-junkie när det kommer till just smink. Men mest för hur bra den fångar UPP alla fransar! Jag får ta och visa senare hur det ser ut när jag har använt den utan att stressa. Den är verkligen täckande!
Men som sagt. Alla är inte bra! Den vanliga DiorShow fungerar I N T E på mig. Jag blev tokig när jag var yngre att den inte fungerade på mig. Den kostar ju ändå en hel del.
Men priset på den här brukar gå på runt 330 kr. Saftigt men värt det!