31 oktober 2012

Långa Grubblaren

allmänt

 
Jag känner att min kropp är lite i olag just nu. Blir så lätt förbannad haha
Så det känns inte mer än rätt att ta den ut på en promenad tänkte jag. Syrran är på på det också så vi ska försöka oss på 1 timme ungefär innan Greys börjar.
Jag är en grubblare. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag kan nästan gå igång på att sätta ihop scener i skallen på mig själv! Folk som säger saker och som jag spelar om och om och om igen i huvudet. Helt sinnessjukt att jag faktiskt orkar bry mig! Tror det går hand i hand med jobbet som kassörska. Shit jag måste nog ta och läsa boken om kassörer!  Heter den typ " En kassörskas bekännelser" eller hur var det?!
 
Maten var god(vågar jag ens säga att det inte blev tacos?...haha) och nu som sagt. Promenix! Gammal bild förresten. Jag klär på mig mer jag lovar! Jag har bara inte tid nu då jag ska möta min syster om några minuter!
Men jag säger hej och hej då här för idag. Vi ska som sagt kolla på Greys sen och sen är klockan mycket! Lilla Camilla borde sova för lääääänge sen då..eller något!
 
 
Oh My God.
Jag ska äta Tacos fast det inte är fredag! Hur vågar jag det?! ? Sverige måste gå i taket på mig nu.
 
Jag har suttit och haft sjukt tråkigt nu i några timmar. Gjorde ett inlägg som var JÄTTEBRA men det har inte kommit upp? Hatar tekniska problem. Inget som jag kan styra över och då blir jag sur  haha
Nej men jag ska kidnappa syrran och köpa tacos med mig. Jag orkar inte göra mer avanserad mat än så.
 
Ha det så bra så länge. Jag hoppas att det här inlägget kommer upp nu! Men nu vet ni alla fall varför jag inte uppdaterat här. Not my fault! ♥

31 oktober 2012

Otaggad tjej...

allmänt

 
Hej hej!
Now im ready for some seriesly workout!
Eller ja..Jag ska inte fejka något här kanske. Jag är sjukt otaggad hahaha
Därför som jag inte har kommit iväg än och sitter HÄR nu. Men jag har träningskläderna på och jag är redo för att svettas lite i alla fall!
Det är väl bättre att åka iväg än att INTE göra det. Så innan jag drar ut på det liiite till,borde jag verkligen ta och gå härifrån! PRONTO!