Åh vad tiden går fort mina vänner!
Kanske inte timme för timme direkt(läs tråkiga timmar på jobbet haha) utan månaderna!
Jag SVÄR att det nyss var midsommar! Råkade cuta upp halva kjolen,som jag har på bilden,när jag cyklade till mina vänner! Tips till alla brudar där ute som funderar på att cykla i långkjol: Skaffa hårklämmor eller liknande! Ni tror att ni kommer klara av att hålla i kjolen,men sen kommer ett litet gupp som gör att ni tappar greppet om kjolen och måste hålla i styret igen. Kommer inte fungera!
 
Nej men jag har mys-duschat bara för att få bort den kalla-in-i-märge-känslan som jag fick av att cykla hem från jobbet nyss. Jag ska inte bli för sent uppe utan jag tänkte bara visa att jag lever! Jag tänkte fixa lite för imorgon här då jag jobbar mest över hela dagen. Men det ska ju inte bloggen lida för tycker jag!
 
Sov så jättegott när det vill sig! ♥
 
Hej då hemma!
Jag sticker iväg och jobbar nu i några timmar. Det känns alltid lite konstigt att sitta och vänta på att få börja jobba. Speciellt nu om man kollar på FB! Där skriver alla Heeeeeelg och jag har inte ens börjat jobba ännu haha
 
Men jag har hunnit med riktigt mycket faktiskt! Bytt batterier(finally) på klockan,rensat ur min sminklåda,vattnat igenom alla blommor,tagit undan tvätt,diskat och allting därimellan!
Så jag kan med gott samvete åka till jobbet nu och tjäna lite pengar. Apropå det! Jag har ringt och ändrat internet-bredband idag! Mitt förra avtal hade gått ut och vi hittade ett som är billigare. 70 kr/månaden är inte illa!
Det kanske låter jättelite,men slår man det gånger 12 så blir det ju litegranna. Varför betala mer än vad man behöver?
Nu måste jag verkligen åka! Vill inte ut i snön,men whats a man gonna do!
Ha en toppenfredag nu!♥

30 november 2012

Mitt liv i väskor

allmänt

 
Paris Hilton-tiden. I smyg tyckte jag om henne riktigt mycket! Sen så var den bara söt på den tiden. Vi pratar 8an på högstadiet här. Den var ju perfekt att ha alla onödiga saker i! Fy fan vad jag måste ha sett töntig ut...Tur att jag hade Hawal som partner in crime på den tiden också! Vi ägde skolan med våra töntiga väskor hahah
 
 
Jepp. Jag har en i min garderob också! Skillnaden mellan mig och alla Stureplans-brudar är att jag ERKÄNNER att den är fejk haha
Den är köpt på Mallorca,första gången jag var där,för 10 euro! För en 16-åring så var det ett klipp! Jag har använt den ungefär 2 ggr...Insåg sen när jag kom hem att den inte var Camilla! Plus att jag erkände i efterhand att jag inte heller tycker om kopior. Ska det vara så ska det vara ÄKTA. Men här har ni mitt töntigaste köp!
 
Min fösta Serösa väska. Använd i många härliga år! Mindre bra var att jag inte fick plats med alla mina skolböcker. Men där har jag stått kvar i vad jag tycker: Jag skiter i om den är praktisk! Är den fin,ja då köper jag den!
Borde börja använda den igen känner jag. Den här väskan är en sån där som alla tjejer någon gång har gått igenom. Tax-väskan kallar vi i min familj den för! Man trycker i  så många saker att den blir alleles avlång och rund efter att tag. Jag gillar färgen på den fortfarande iaf!
 
Jag har älskat sönder den här. Den här fick plats med förvånadsvärt många saker! Mobil,kamera,plånbok,läppglans i alla dess färger.. Ja ni fattar! Jag säger inte att det var enkelt att hitta på sakerna igen när man behövde dom,men en ritkgit bra väska!
Här hade jag kommit in i rock-världen lite. Inte rikigt för att ha nitar på väskan. Men den här var toppen till Studentkryssningen till min skinnklänning! Jag tror att jag använde den här hela studenttiden nu när jag tänker efter. Den här väskan är bland dom enda som jag kommer ihåg hur mycket den kostade : 349 kr. Jag led som fan när jag köpte den,men jag var envis! När man får 1000 kr/månadan så måste man helt klart prioritera och här kändes det jobbigt!
 
Min första kuvert-väska. Köpte den på Naxos och jag var verklgien i eufori när jag såg den! Använd 1 gång..Men jag tänker verkligen på att använda den! Den skiter sig på att jag vill ha för mycket med mig när jag är ute. Min kompakt-kamera får aaaldrig plats i den,inte min plånbok heller!
Men jag gillar idén med kuvertväska. Sen så är den ruskigt stor också,inte rymlig,men lång och stor.
 
Det här är bara några av mina väskor. Dom jag använder till vardags ligger i hallen eller hänger på väggarna överallt! Det är ganska så nyttigt att kolla vad man har för något. En vacker dag kanske jag inte impuls-shoppar en liten väska igen!
Den längst till höger är egentligen inte en väska. Den är min verktygslåda! Pappa tyckte den var genialisk då den rymmer det man måste ha,men att den är lite söt och inte står i vägen! I agree.
 
En sak som jag har hittat i ALLA samtliga väskor nu när jag har rensat och slängt lite är: Alla innehöll minst 3 läppglans,tamponger,ipren och en penna! Så nu har jag bunkrat för en halv framtid framöver!
Inte undra på att jag har letat ihjäl mig på alla pennor och svurit lite högt. Dom har jag legat i mina väskor!