31 mars 2012

EarhtHour!

allmäntAnd so we begin EarthHour!
Jag har chockat mig själv och köpt rosa mjukisbyxor från Cubus. För det första använder jag knappt det,och rosa byxor känns att ta i lite! Men sköna som få,billiga och lite roliga gjorde att jag köpte dom. Så dom bor jag i ikväll helt klart!
Men nu blir det tända ljus,godis och O.C. Jag kör inte all in. Jag kan verkligen inte sitta ensam i mörker i 1 timme för mig själv. I wont do that!

mms_img461244955 (MMS)

Och vi är hemma!! En jätteskön tur i Västerås och hittade en hel del väldigt fina saker. Får visa senare då jag hamnade hemma hos mamma och pappa för en liten drink och god mat! Perfekt enligt mig! Här är ett drinktips från coachen: bacardi melon och sprite! Lite is och en hallon så är man hemma! Glömde dock det hahaOkej nu drar vi till Västerås! Jag har bjudit på köttfärssås med fjärilsmakaroner till syrran,jag kör all in på brocolli och köttfärssåsen. Nästan äckligt lätt att göra och jättegott!
Jag har kört David Guetta hela tiden som jag lagat mat,varvat med grekiska låtar haha
Så just nu är jag bara så extremt danssugen!

Idag kör jag på jeans och tröja. Det är snorkallt ute och har inga planer på att frysa ihjäl mig precis. Men skinnjackan kommer på då jag kommer svettas till jag står i blöta pölar i affärerna om jag har vinterjackan på mig..Och jag tror inte att resten som shoppar kommer att vilja vara i närheten av mig ist? Konstigt..
Men jag kör på min silvriga HM-tröja och svarta jeans från samma affär. Smyckena är från olika ställen typ som SOLO Magasin,någonstans i Tyskland som jag fått av Hawal och tror Gina Tricot på flätarmbandet?
Ett fjäderörhänge i ena örat från en julmarknad jag var på i vintras.
So I am ready to go!