30 juni 2012

Chapnlle

allmänt

 
This is my style! Rakt igenom! Eller nja,inte helt kanske. Loafersen är inte min grej riktigt än men annars så!
Snyggt hår,sköna svarta jeans,snygg väska och en vanlig tisha till! Kavajen är ett stort plus på min sida också.
Ingenting som går over the top riktigt. Kanske skulle ha slagit till med en stor väska med nitar på för att göra det lite mera wild an crazy. Som den här snygga från Chapnlle:
 
Hur snygg är inte den här?!?!
 
Hej hej hej!
Jo tack,nu är det fint väder minsan! Eller jag ska fan inte klaga. Men jag blev lite blöt imorse kan jag säga! Mina byxor var dyngsura när jag skulle åka hem nu haha
Jag ska iaf ta mig iväg med syster yster och handla lite grilla-mat! Vi ska ta föräldrarnas hus och grilla lite och bara ha det skönt!
Så sköna kläder blir det och solbrillorna.
Posen i översta bilden är min tänkar-pose har jag märkt. Så där sitter jag JÄMT!

30 juni 2012

Purple Rain

allmänt

 
God morgon i regnrusket!
Jag är verkligen så jävla less på regnet nu... Visst,vi hade verkligen en fin "helg" i Stockholm med familjen. Men jag vill kunna sola och bada! Ja ja ja jag vet att jag inte ska säga något då jag åker till Mallorca nästa måndag. Men svensk sommar är något helt annat!
Så sluta döda alla spindlar. Jag vill ha sol!
 
Annars då. Super tidig morgon idag då jag börjar jobba om drygt 30 min nu. Känner mig lite utvilad ändå så den här dagen springer nog iväg också!
Det blir regnjacka och mössa på gång här tror jag. Det verkligen ÖSER ner regn nu? Hoppas ingen måste vara i den här vädret onödigt länge..
Ha en fin dag annars! Jag slutar vid halv 3 så har hela dagen sen!♥