Hej hemma. Åh.Fy.Fan.Vad.Trött.Jag.Är!
Kör på en väldigt gammal bild då jag inte ens kan hålla mina ögon öppna längre haha
Shit va brun jag var där förresten,måste ha varit efter Naxos?
Sitter och äter en riskaka just nu. Är så hungrig så jag har ont i huvudet. Kan inte somna med ett sånt här kurrande så måste få i mig något litet.
Imorgon bitti är jag på väg till jobbet igen så måste göra i ordning mig ganska så snart så att jag får mina värdefulla timmar!
Hur har ni haft det idag då? Tisdagsångest? Jag tror att min vecka kommer gå ganska så smärtfritt till. Väntar på ett viktigt mejl så jag känner att det kryper lite i mig. Annars kollar jag resor för fullt!
Men nu ska jag bara ta en riskaka till och sen krypa till sängs.
Sov så hemskt gott nu♥

Hej hej! Nu är jag hemma och har ätit lite lunch så är mätt och belåten! Jag är så sjukt nöjd med min nya hårfärg och Ida gjorde et sjukt bra jobb. Jag är född i fel färg helt enkelt. Jag är brunett!!
Fixade lite köttfärssås och gjorde lite annorlunda till. Jag har blivit sjukt trött på pasta och tänkte testa att riva lite zucchini ist och det var faktiskt riktigt gott! Så det ska jag fortsätta med hade jag tänkt. Kokade lite brocolli till så jag hoppas att jag inte blåser till väders sen! Skämt åt sido.. Men en riktigt god måltid! Nyttigt som fan men gott. Så det rekomenderar jag!
Så jag är nöjd med den här dagen helt klart. Det känns så jäkla lyxigt att starta veckan så här!
Förresten. Min bok börjar bli bra faktiskt! Riktigt spännande nu och handligen börjar ta sig. Så snart kommer jag säga Yeeeeees den är klar!
Men nu ska jag ta och fixa klart lite och sen ta en promenad till jobbet och jobba till kl 9!

Så jag säger hej då och ha en underbar dag nu!
Ps. Hawal! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!♥♥
God morgon! Jag är uppe i en hyffsat bra tid och ska alldeles strax bege mig ut för att gå till Nikita Hair idag med. Vi ska köra färgningen idag jag och Ida så det ska bli skönt att få allt fixat och klart. Behöver jag inte göra det här på ett bra tag då min utfärgningen ändå inte blir sååå galen haha
 Sovit gott förresten? Jag vet att jag vaknade någon gång vid halv 2 inatt och satt på sängkanten och FUNDERADE över om jag borde gå upp nu eller inte! Helt sjuk hjärna jag har! Som tur var så övertalade jag mig själv att jag kunde få sova ett tag till haha
Men nu måste jag gå på toa(ska fylla på med kaffe snart hos frissan haha) så jag säger see you all!♥