29 februari 2012

Helg-planer!

allmäntHej hej hej! Syrran har rymt hem till sig nu och jag ska snart ta och sova tänkte jag. Ska bara läsa lite Solo Mode först och sen sussa lite. Imorgon kör jag morgon-pass igen men tror att det kommer gå fort som vanligt.
Åh jag längtar till på lördag då jag ska träffa Pauline i Uppsala! Jag har inte varit där sen valborg och har inte träffat henne på drygt 1 månad är det va? Så det ska bli kul att träffas och bara umgås! Jag vill göra Uppsala Miss P! Shoppa,kolla på kyrkor,kolla in din lägenhet m.m.! Bara så att du vet hahah
Men det ska bli så roligt att känna att jag lever lite igen. Inte varit ledig en hel helg på 3 veckor nu och det börjar ta ut sin rätt. Om inte här på bloggen också! Ibland efter att jag klickat på Spara & Publicera så har jag bara känt att det är heeelt ovärt att läsa det där! Lite oinspirerad kanske?
Men imorgon ska jag förhoppningsvis säga något riktigt roligt iaf! Håll i er tills dess!
Now I am saying over and out! Good night you all♥

mms_img-14303725 (MMS)

Världens godaste soppa!! Keldas thaisoppa har jag kanske visat er förut? Jag går oftast i tortellinikuddar i som har fyllning skinka. Sååå gott!! Snart kommer syrran hit och vi ska kolla på Rom:-) Ciao ciao!

mms_img-17224187 (MMS)

Hej hej hej! Äntligen hemma och är svintrött verkligen! Jag hade tänkt att ta mig ut på en promenad,men jag tror att jag skulle ramla ihop på gatan av trötthet haha Så det näst bästa: tidningar! Har jag sagt att jag är beroende av tidningar!? Om inte annat så märker ni nog det ganska så snart haha Mitt Internet krånglar lite så måste försöka fixa det innan min syster kommer hit om några timmar!! Så jag säger ciao så länge<3