31 augusti 2012

Lets do some sleep

allmänt

Jag känner mig som ett batteri just nu. För en timme sen när jag stod i duschen så ville jag inget annat än att dansa och bara ha kul. Hade på alla möjliga dans-hits!
Just nu så andas jag genom munnen för att nästan är igentäppt. Någon som känner igen sig i det här??
Så det blir ingen bild på mig idag. Ni får en fixad Camilla istället som här är fixad inför midsommarafton!
Jag bara älskar att fixa till mig då det inte är så där jätteofta längre som man gör det.
Men jag måste fan fixa till mitt hår snart! Så fort Anna har börjat jobba igen ska jag boka henne. Vill testa något nytt som sagt. Eller i alla fall inte det här solblekta som jag har kvar! Hoppas att hon kan köra över mig lite haha
 
Förresten. Jag ska verkligen försöka mitt yttersta att åka till inventeringen imorgon bitti. Jag vet att dom räknar på att alla ska vara där så jag kan visa min nuna där och hjälpa till! Det gör förresten att jag måste gå upp strax efter 5...Så jag tänkte ta och lägga mig snart och i alla fall vila lite. Om det blir som natten till idag så är jag
S C R E W E D. Sov med mina sommartäcken,tjock filt OCH en värmefilt!
Så sov så hemskt gott mina finisar! ♥

31 augusti 2012

Roses och Salmon

allmänt

 
Bara ibland köper jag blommar. En ganska så söt vana tycker jag! Det såg så himla trist ut här hemma idag nu när det har regnat konstant heeeela dagen. Så jag ville ha lite färg här!
Söt bukett för hundralappen typ. Interflora kan dom!
 
Såg förresten Laxfiske i Jemen av Lasse Hallström. En genialisk film helt klart! Söt story och söt kille. Jag har nog en liten crush på Ewan Mcgregor! Han har en helt underbar dialekt och verkar så skön. Jag började med min crush när han var med i Änglad och Demoner av Dan Brown så det är några år nu!
Nej men den är toppen. Hoppas ni har sett/ska se den!
 
Precis som rubriken säger: A woman´s right to shoes.
Jag bara älskar den meningen! Inte bara för att det är Sex And The city som den kommer ifrån. Utan för att det är så sant! Shoes eller choose. Det spelar ingen roll!
Jag brukar gärna vilja sitta och kolla igenom snygga bilder på skor bara för att. Ingen anlednign alls egentligen! Men jag tror att det är lite inprogramerat i min hjärna,och många andras för den delen,att tycka om fina saker!
 
Så idag så tar jag bland dom fulaste istället. Jag kan inte säga att jag skulle vilja ha någon av dom,inte ens Alexander Mcqueens böjda boots! Men lite häftigt är det att folk VÄLJER att ha på sig dom haha