30 april 2012

Drip drop

allmäntEn helt fantastisk dag med mina fina vänner har det varit. En lång eftermiddag i parken med mat,vin och en massa skratt och catching up med varandra. Jag tror att jag talar för alla när jag säger att det var på tiden att träffas?!
Men sen 3 så har vi hållit igång tills nu. Eller iaf jag. Jag blev tvungen att gå hem för jobbets skull imorgon medans dom andra drog åt olika håll och städer! Men jag känner mig faktiskt så sjukt nöjd nu så jag hade nog ändå inte orkat dra vidare?
Är äckligt hungrig nu faktiskt så ska dricka lite vatten för att lugna magen lite och sen sova som en stock. Innerst inne är det säkert ändå det som dom andra hade velat göra,right??
Här är en bild jag tog förresten i Forum Romanum! Syrran gick runt och upptäckte nya gångar och trappor medans jag satt och vilade fötterna ett tag haha Men jag hade som sagt kul ändå med att fotografera lite!

Nu blir det som sagt sova lite. Får se om det går så bra nu när typ hela Powermeet-gänget är och kör utanför mitt fönster?
Sov så gott senare inatt iaf♥
Här är mina klipp från HM från i lördags! Jag älskar dom verkligen!
Okej det låter lite som vad en beroende skulle säga. Men jag tyckte verkligen om dom haha
Linnet är lite mera korall än vad bilden visar och är så jäkla skönt. Klänningen kunde jag bara inte stå där och bestämma mig för vilken jag skulle ta,så det fick bli båda haha
Den rosa känner jag mig så där sockersöt som jag inte brukar vilja känna mig. Så den får jag köra all in på lite rock-känsla för att inte bli barbielik! Men otroligt skön klänning och jag är så nöjd med båda valen!
Kjolen är en riktigt Camilla-kjol. Visar lite ben,glittrig,resår i midjan(Kan omöjligt bara vara jag som älskar det??) och så där perfekt skön!


Och så här tänker jag se ut idag! Lite rock-chic?
*Rosa klänning från HM
*Smycken från Naxos,Zakyntos och glitter.
*Skinnjacka gammal från New Yorker
*Glajjor från Persol

Nu blir det snart lunch i parken med mina goa vänner!
Ha en underbar dag idag och sup inte ner er allt för mycket!♥