30 september 2011

marddrömmar..

vardag 2011God morgon bloggen!Jag har gått och blivit lite sjuk när jag sover. Visst,jag har alltid varit uppe och gått och pratat i sömnen när jag var liten. Men på senare tiden har jag VAKNAT av att jag gör saker! När man är uppe och går så kommer man oftast inte ihåg det. Men nu så gör jag det. Jag vet att jag flög upp ur sängen inatt av att jag var rädd för något och satte migo med en hand som somnat,på golvet vid mitt fönster..Kommer verkligen ihåg det! Och det är som sagt inte första gången heller..Antingen har jag en livad hjärna,eller så har då helt enkelt hänt för mycket det här året.

Nej nu måste jag fixa mig lite. Ska jobba till kl 19.00 idag och åker hem till mamma och syrran som är själva idag.Vi ses chicos!♥Hejsan svejsan! Kolla in min kvällsmat! Så in i helvete god! Jag är mätt så jag vet inte vad!
Sitter här i soffan och dricker lite mullbärste dem gröna varianten.

Vilken skön dag det har varit förresten! Hur skönt som helst i solen,hoppas den håller sig kvar liiiite i helgen! Som sagt så gick jag lite i Heby medans Hawal var på intervju och jag kan säga så här: Jag gick åt ena hållet och fick vända efter 5 min då jag kom ut ur stan. Så då gick jag åt motsatt håll och gick ur igen efter 10! Helt sjukt liten stad alltså haha Men lite söt faktiskt,så inget ont om Heby. Dom är skitduktiga på hästhoppning om inte annat!
Kom hem sen och satte oss ner och pratade skit och åt lunch. Sen va det bara att springa hem för pappa och jag skulle förbereda med tapetseringen! Så jag fick lite användning av min verktygslåda igen haha

Perfekt dag och snart får jag förhoppningsvis 3 dagar ledigt. SKÖNT!
Sov så gott nu,jag har nog sovit lite vääääl mycket 2 dagar. Kan bli jobbigt haha♥

dsc00504 (MMS)

Hejsan bloggen! Jag är i lilla heby nu och väntar på att hawal ska bli klar med sin intervju för ett jobb. Det är väl en gullig liten stad,om man är här i 20 min,men skulle nog inte kunna tänka mig att bo här haha Hann inte riktigt blogga när jag var hemma men får bli lite mobil ist. Städade och fixade hemma så att det inte ser riktigt ut som skit där tills pappa kommer hem till mig. Borde snart åka hem till sala igen och då ska vi ta och äta lunch tillsammans och prata skit! Det är så härligt att vara ledig! Vi ses!