Tänkte bara säga god natt mina änglar! Sitter och leker lite med datorn och önskar mig bort till att jag skulle ha Photoshop! Gud va roligt det skulle vara! Är jag den enda levande människan som inte laddar hem från internet? Hade ett liiiitet litet tag,men fick så dåligt samvete haha Artister ska fan ha betalt för sitt jobb!
Jag har verkligen haft en underbar dag idag. Älskar att starta nya veckan med en ledig dag!

Note till mig: Kom ihåg hepatit A sprutan på fredag! Kom också ihåg att den inte gjorde ont den förra haha
Sov så jättegott nu♥Hej hej! Nu har jag äntligen kommit hem och fixat lite mat att äta. Hämtade ut mitt Nelly paket och blev väl liiite besviken på en klänning. Den va helt oformlig och ful färg haha Men det andra blev jättebra! Lite extra färg på kroppen och guldbikinin kommer bli skitsnygg.
Hittade ett jättesnyggt nagellack i grönmetallick från Maybelline på Lindex som jag tror kan bli toppen att ha nu på vinterna! Apropå vinter. Fan det är redan november imorgon!
Ska försöka hitta ett snyggt konjakfärgat skärp till klänningen till vänster. Tror det kan bli riktigt snyggt tillsammans!

Ska ta en stor kopp te nu och bara njuuuuuta av resten av min lediga dag!
Sov så gott sen♥

31 oktober 2011

Fika mys!

vardag 2011Sticker ut nu och ska fika med Mula,Hawal och Lina. Vi ska ha typ lite highschool reunion haha
Idag kör jag verkligen all in på svart märkte jag! Sjalen skymmer mitt ear cuff örhänge men den sitter där uppe. Annars så kör jag på väldigt casual look!
Hämter ut mitt nelly-paket senare idag(förlåt Posten för att jag ringde er) så hoppas att kläderna passa!
Nej nu måste jag sticka! Vi ses♥