30 november 2011

Jävla hacker..

vardag 2011Hej hej. Har precis kommit hem från jobbet och är på riktigt dåligt humör. Därför tänker jag visa upp världens snällasta Jas! Det här är Annikas älskade fjording som är en riktig nallebjörn. Ska tänka på honom den här kvällen tänkte jag!
Nu ska jag se till att den jävla idioten som har hackat min email ska få fan för det. Eller ja. Jag tänker sno tillbaka mejlen! Jag måste komma åt mina biljetter till resan. Or els Im screwed.
Så om ni(mina vänner) får spam-mejl från mig. Klicka för helvete inte!
Now its war.
Sov så gott iaf!♥


Hej hej! Gud i himlen vad trött jag är! Jätteglad,men trött! Har äntligen fått i mig lite salladsmat och duschat,så nu känner jag mig lite piggare iaf. Men fy F A A N vad skönt det var att vara i stallet igen! Åh jag saknar mina älskade hästar. Mina var att ta i,men hästar då! Det blåste som sagt som ända in i helvete så vi fick vara i skogen i 1,5 timme. Skönt kan jag säga,men lite trångt ibland haha
Men nu vankas det kaffe och en bit chocklad och sen off to work! Jäklar vilken perfekt dag det här har varit. Ridning,umgåts med min kära kompis Annika,tjänat pengar och ätit underbart god sallad!

Funderar på att rida igen på Sorf på fredag. Jag får en sån himla träningsvärk efter ett pass där som jag bara läääängtar efter att få!
See you babes!♥


God morgon god morgon!
Snart stucker jag till stallet med Annika! Det blåser faaan ute så får se hur det går för oss. Blir till att trampa dit iaf. Jag fick på mig mina byxor förresten! Tack gode gud att dom går att töja ut. Plus att jag märkte att jag tydligen hade tvättat dom sen Naxosresan då vi red i 5 timmar typ haha Så ni som rider vet ju hur snortajta dom kan bli efter en tvätt! Ni andra som inte vet: Tänk nytvättade jeans möter barnstorlek på längden!

Usch det ser väldigt ruggigt ute. Fan att jag inte ha bil och körkort. Då minsan hade jag flygigt fram!
Men det kallas för träning va?
Nu bör jag göra mig iordning så ses vi framåt dagen♥