30 maj 2011

In my head

vardag 2011Så här vill jag se ut! Eller ja.. Se så där stark ut iaf!
Hej förresten! Vilken dag idag alltså. Jag måste jobba onsdag också..Jag kan inte riktigt fatta att jag måste det! 2 lediga dagar på 12 jävla dagar! NÄR SKA JAG HINNA MED ALLT?! Är bara lite deppig thats all. Jag är en sån där människa som man kan trycka på rätt punkter så gör jag allt jag kan. Det är inte alltid jag kan säga Nej tyvärr! Även fast det snart är 2 år sen som jag började på Åkrahallen så känns det fortfarande som att om jag säger vad jag tycker eller säger nej till ett pass så kommer dom inte att ringa till mig något mer eller kicka mig. Jag vet att employers inte får kicka en hur som helst. Men det känns bara som så!

Det ska bli så förbannat skönt med semester och jag vet inte riktigt om jag orkar vänta.
Sov så gott nu♥


God morgon! Sovit gott hoppas jag? Ny vecka nya tag. Den här veckan är min jobbigaste faktiskt. Jobbar idag,imorgon ledig onsdag och torsdag(min helg alltså) och sen jobbar jag fredag-tisdag nästa vecka! Känns lite sådär kanske men då är jag inne på inför semester-vecka.
Har tagit 2 nektariner nu när jag vaknade och fixade mig lite lätt men snart blir det frukost som jag ska stå mig länge på! Kan bli sen lunch så det är lika bra att grunda. Blir simning på onsdag har jag planerat förresten! Ska bli så otroligt jävla skönt! Inte simmat på 3 veckor tror jag..Det är fan dåligt för mig!

Have a nice day så ses vi♥


Hej nu är jag hemma igen. Har kollat på The Proposal och sitter nu bara och slöar lite framför tvn. Känns lite konstigt att mina fina kompisar är på BAL just nu!
Här har ni några fina bilder på dom: Cristoffer som är en granne till mitt barnhem och en väldigt bra vän till mig.
Hawal och Hannes har ni på dom 2 undre bilderna. Jag bara älskar den sista bilden på dom! Dom där två är perfekta för varandra och kompeterar varandra hur bra som helst. Hoppas ni har en underbar kväll nu bara ni två tillsammans♥

Usch vad jag vill klä upp mig nu. Får väl vänta tills jag gifter mig haha