31 mars 2011

DenimHEJ HEJ HEJ! Shit i min lilla låda vad jag hade pressat schema igår alltså. Jag han äta lite bröd och en powerbar efter jobbet innan jag skulle åka igen. Jag va ju som sagt med på ett home-party igår. Jag tänker inte säga mer än att produkterna va skitbra! Blev nog 700 kr fattigare.. Men tänker inte säga så mycket mer. Berätter senare.

Nu då! Har några mintuter på mig att sitta ner här innan jag måste fixa mig och sticka iväg till farbror Doktorn. Ska på min årliga(eller är det vart 3:e år?) hörselsundersökning. Känns inte som att det har blivit värre,men jag tycker om att stå listad där och få det bekräftat.

Igår sprang jag runt i min klänning från bik bok som jag har under som en kjol,linne från KanDee och jeansskjortan från Cubus. Hade inte så mycket tid igår som sagt,så då kändes det skönt med lite sköna kläder.

Nu måste jag verkligen sticka känner jag. Vill INTE bli sen!
Ciao och ha en underbar dag nu!

29 mars 2011

i am not on my ownÅh va jag saknar Stockholm...för första gången på väldigt väldigt länge så känner jag in i märgen att jag saknar att gå runt och bara insupa hela huvudstaden! Nu fick jag det sagt.
Jag trodde verkligen att jag skulle få vara ledig imorgon,men jag ställer nästan alltid upp på mitt jobb. Så jag är inte ledig förrän på fredag nu. Men då har jag nog 3 dagar att vila upp mig på,och det ska mycket till att jag inte är det!
Jag måste bara säga en sak som hände mig förresten!
När jag kom hem nu så,för det första,var det ljust ute! SOL! För det andra så när jag kom hem så mötte jag min äldre granne som undrade om jag vill försöka fixa hans cd-spelare. Den va hur gamal som helst och den hade cd,radio och band i ett. Det som va roligt va att jag fixade den! JAG FICK UNDERVISA! Gissa om jag kände mig bäst ett tag?!

Imorgon ska jag på ett Home-party för något sminkmärke som jag inte kommer ihåg just nu. Kan nog bli riktigt kul tror jag. Nu måste jag verkligen ta och sova känner jag. Har nog aldrig gått och lagt mig så här tidigt på väldigt länge!
Buena notte

28 mars 2011

LBD=Little batic dress

HEJHEJEHJEHEJ! Jag är nyfixad inför ännu en jobbdag. Gisses va jag är duktig ibland för jag har sprungit 2 varv runt dammarna idag! Minst en halv mil om inte annat. Ska snart ta och äta lite mat sen bär det iväg igen. Lovade ju att visa klänningen idag förresten! Here it is! Jag älskar den just för att den inte är LBD och jag ville ha något som var lite batikmönstrat. Jag fick reda på hos Cubus att den här klänningen bara finns i ett antal upplagor,så om ni vill ha något annorlunda så får ni skynda nu! DEN GÅR UT SNART!

Alltså det är stört vad jag har svårt att se bilden över,jag är äckligt blek och försök inte säga emot! Jag vågar inte använda solarium så jag får se ut som ett spöke ett tag till haha Ni får ha överseende!

Nu väntar lite sallad och någonting till! Ha det så skönt första dagen på veckan!
Ciao