30 juni 2011

SommarSverige

vardag 2011Hej hej hej hej! Dålig update här men det är soooommar! Igår var vi i Hillingen och vem kan inte älska ett sånt här underbart ställe? Mitt ute i skogen och salas renaste vatten!!
Min härliga helg är nu över men det känns faktiskt helt ok. Jag är hemskt glad över att det inte var imorgon som jag satte igång och blöda näsblod..Det hade inte slutat lyckligt! Idag annars så har jag som sagt solat hemma,fikat med mina vänner och (äntligen)handlat mat! Det ekade fan i min kyl hemma! Men helt enkelt en skön ons-torsdagshelg.
Är sugen på att beställa hem kläder från Usa,någon som vet om det är svårt? Ska kolla lite men snälla,om ni vet något,tipsa mig gärna!♥

dsc00408 (MMS)

Hej bloggen! Orkade inte vara kvar i min lägenhet 1 sekund längre än vad jag var tvungen haha Blev väckt av jobbet halv 8 och sen någon timme senare blödde jag näsbjöd som eut litet barn! Nu sitter jag hemma i huset och njuter stort av solen:-Dska träffa kompisarna senare för en fika på johanssons! Vill egentligen bara bada men de får bli en annan dag haha Ha det underbart nu<3Idag har varit hur underbar som helst! Hillingen hela eftermiddagen och park-häng med Pauline,Lina och Frida(som jag typ inte pratat med på 2 år..). Fy fan va mysigt de va!
Ananrs har den här dagen varit en sån där dag då jag har saknat London till döds..Drömde om det och har bara inte fått ur det ur hjärnan! När jag får smak för något så vill jag ha mersmak för det! Det va ju inte länge sen jag va borta på semester,men nu kan jag mer än gärna åka iväg bara för mig själv eller med någon mysig själ. Hej depression,vill du följa med till en paradis-ö?
Jag hatar Borden förresten. Saker man BÖR göra för att man ska räknas som människa. I vår lilla stad så skaffar folk i min ålder barn(om inte deras 2a nu i sommar) eller så reser man bort för att "upptäcka världen" som aupair. Jag vill inte ta hand om andras ungar och är för självupptagen för att ta ens orka ta hand om mina Egna barn just nu! Men samtidigt orkar jag inte gå och festa längre. Jag har hört att jag är "ung och bör festa järnet" men har bara ingen ork eller anser mig ha tid till det!
Har tusen med tankar i huvudet just nu och ingen av dom verkar vilja ge med sig..Känner mig inte deprimerad eller så,jag har bara ingen ork överhuvudtaget just nu. Till något! Om jag fick och kunde så skulle jag gärna ha semester 1 år för att hitta mig själv igen. Töntigt att säga kanske,men efter gymnasiet så tappade jag bort mig tror jag. Bit by bit håller jag på att ta reda på mina bitar,men sånt tar tid!

Nä. Skulle jag så skulle jag kunna skriva en hel essay om vad jag känner,men skulle bara tycka synd om er då haha
Nu väntar disken och sen min bok. Sov så gott♥