Hej hej. Har jobbat som ett litet svin idag. Dagens rubrik säger allt. Kom till jobbet och ALLT va typ kaos! Sen bara flöt det på med mer kaos och sen lite meeera kaos haha
Så ni kan ju gissa hur jävla skönt det va att komma hem? Har kollat på Avatar (jag vill så gärna vara i den världen) och ätit nyttig middag med Avokado och kycklingspett.
Har också haft lite kontakt med min kära kusin som bor i Chicago nu för att plugga. Hoppas att du kan komma hem till begravningen.
Jag vill gärna tro att vi alla har något här att göra. Att vi är meningen till att vara här. Även om det är för att vara en snäll dotter,så vill jag tro det. Vi pratade ganska mycket om livet igår,jag och min syster. Att för väldigt många är livet att skaffa en familj. Just nu känner jag bara att mitt liv är att vara lycklig så mycket som det går och att göra saker som gör mig glad. Magkänslan är det som JAG tror är det närmaste jag någonsin kommer komma Gud och kristendomen. Jag litar på mitt eget omdöme. Den har aldrig svikit mig förut och lyssnar jag ordentligt så lär den inte göra det i framtiden heller.
Vad tror ni? Tycker ni att mitt tänk är bara nonsens och skitsnack?