30 januari 2011

First day of the beginningKan det här se mer fritfullt ut? Dagen jag knäppte det här kortet var Dagen D! Pauline skulle åka till Stockholm på en kurs och reste till både Burma och Thailand och jag hade väl precis börjat att lära mig mitt jobb och insett att det här nog va sommarens sista fina dag. MånsOls.

Nog om nostalgi! Idag har jag och Jessica typ suttit inne och kollat på resor heela dagen. Jag säger bara en sak: Fuck you Airtours! Svinen luras för mycket.. Så vi har bestämt att vi får tänka på resor under dom här 2 veckorna som vi kommer gå om varandra och sen ta nya tag. Vi kände oss bara tvingade nu i slutet av dagen att bestämma något..Jag har gått på 2 promenader och njutit av det fina vårvädret och och fixat med mitt pass lite. Fan nu är det upploppet till London som gäller!

Hoppas att ni har haft det trevligt i solskenet idag iaf? Inte allt för bakis hoppas jag haha

30 januari 2011

Jag har blivit med Sony!Min nya älskling! Sony DSC-HX1! Hur bra som helst men den kostade sin lilla peng..3900 drygt men den här kan jag ha tills jag dör om inget konsigt händer!
Jag och pappa tog en tur förbi farmor och goade om henne lite. Usch jag får ångest av tanken att bli så där som hon är nu.. Sen åkte vi till Mediamarkt men hittade kameran på Externminnet på Elgiganten och blev genast några tusen fattigare. Vi käkade mat på Spicy Hot och sen hittade jag min efterlängtade "skinn"jacka på Vero Moda och en city-bag på Lindex. Så,summan av den kademumman är att februari blir en shoppingfattig månad för mig!
Men åh va jag är glad för min kamera iaf!

Får se hur det blir idag,är ledig men mina kompisar gick ut igår,i think? Så någon fika eller så kanske de blir,i dont know. Ska iaf gå hem och se hur det står till med badrummet och köket så kanske jag kan flytta hem snart igen!
Hur ska ni tillbringa den finaste dagen på den här månaden?Åh gud va jag vill ha sommar! Går inte många dagar på en vecka som jag inte säger det va? haha
Men nu är det äntligen fredag och jag jobbar 15.00-22.20,igen,bet then i am free as a little Biiiird!
Apropå bilden ovan så om ni är i Rättvik så testa Rodelbana! Man blir verkligen barn på nytt och det är svårt att hålla sig för att inte kissa på sig säger jag bara. Sjukt roligt! Gör dock inte som jag här på bilden. Ha något bättre på underkroppen om det är ca. 35 grader ute..det kan bränna lite smått hahah
Men det är såå roligt att jag inte tänkte på det förrän efteråt!

Annars då? Jag ska som sagt jobba med har tänkt svänga förbi min lägenhet för att hälsa på gubbarna som fixar badrummet åt mig. Skulle va ganska skönt att få tillbaka min vardag igen! Har ju ingenting hemma hos mami and papi.. Bara min dator! VILL TRÄNA!