28 februari 2011

Personlig rådgivare?Morrn morrn tutti! Sista tampen på mina 5 dagar att jobba! Stänger idag som vanligt och imorgon kör jag till kl 6! Kan det bli bättre än så?!
En sak som jag har funderat på..Skulle det vara jättekonstigt som 20 åring att ta bort sitt konto på Facebook? Jag tycker verkligen att det är sjukt jävla tråkigt haha
Mami ringde nyss förresten! Åh jag är hennes personliga rådgivare tror jag! Jag fick henne att älska leggins(man kan visst ha det om man är 50 bara man klär sig rätt efter det) och nu frågade hon om bästa detox-kuren. Första gången hon kör en och hon va lite fundersam. Min 30 Days som jag kör på nu tycker jag än så länge känns bra. Började i onsdags så det har inte hunnit bli någon ännu,men min matsmältning har kört igång må jag säga! Kanske lite äckligt att diskutera det här.
Jag tror inte på några magiska piller eller 1-dag-i-veckan-craving. För mig så är jag bäst på att hålla såna här dieter eller detoxer om jag går all in! Annars kan jag sitta en hel vecka och inte tänka på något annat än min lördag då jag får äta vad jag vill! Vi ska inte prata om att jag kan jobba sent på en lördag förresten,då flyttar jag min craving-dag och kan helt plötsligt ha den på en onsdag ist. Min hjärna är sjukligt enkel att övertala mig själv!
Jag har inget stopp i mig. Skulle jag inte träna något skulle jag se ut som jag gjorde för 7 år sen..
Jag har insett att jag alltid kommer att ha det svårt med min kropp och vikt. Det ligger bara i generna och jag har made peace with myself.

27 februari 2011

varma söndagGod morgon så här på söndagsmorgonen!
Har äntligen haft tid att duscha och få ur mina tovor ur håret...jäklar va hårsspray kan fucka upp håret ibland!
Men annars då? Har ni sovit gott och hoppas isf att ni inte är allt för bakis! Jag har sovit som en liten bebis och jag suckade ut hårt när jag vaknade och insåg att det är söndag igen! Måste jag påminna om mitt mördar-pass på jobbet?!
Förresten,bor jag i min röda-rutiga skjorta eller? Den är med på varje kort just nu haha
Jag håller tummarna nu för att det håller sig på 0:an ute btw. Fortsätter det så här kan jag äntligen börja springa ute!! Jag kan känna mig sjuk på riktigt när jag inte fått röra på mig på ett tag...

Det här va ett konstigt inlägg tycker jag. Inget som riktigt hänger ihop kanske. Jag säger bara så här: jag hatar att vara ledsen på personer som inte förtjänar det. Trycker man på rätt knappar i mig så kan jag få fruktansvärt dåligt samvete utan att tänka på det. Både privat och på jobbet.

27 februari 2011

Happy birthday Sis!Snart är lördag över igen och jag insåg inte förrän NU att det faktiskt är lördag hahaha
Jag har varit hemma och firat min kära storasyster som som sagt fyllt 24 idag. Jag har nog inte ätit så här mycket sen jag va hemma hos mitt ex farmor och farfar som bjöd oss på påskmat!! Kan fortfarande känna den mätta känslan ärligt talat...
Måste slänga in lite Melodifestivalen här tror jag..Det va länge sen jag fick gåshud av någon låt där men Linda Pritcers låt(vet inte hur hon stavas riktigt),den va helt fantastisk!! Vilken inlevelse!
Jag undrar förresten om jag kommer komma i min kjol som jag har på bilden där nu...? Jag har nog ätit lite för mycket kycklinglassagnette och marängtårta för det! Men gott va det!
Ska sova nu tror jag,har en lååång dag framför mig imorgon! 12.00-21.00...HELA DAGEN KÄNNS DE SOM!