28 februari 2011

Personlig rådgivare?Morrn morrn tutti! Sista tampen på mina 5 dagar att jobba! Stänger idag som vanligt och imorgon kör jag till kl 6! Kan det bli bättre än så?!
En sak som jag har funderat på..Skulle det vara jättekonstigt som 20 åring att ta bort sitt konto på Facebook? Jag tycker verkligen att det är sjukt jävla tråkigt haha
Mami ringde nyss förresten! Åh jag är hennes personliga rådgivare tror jag! Jag fick henne att älska leggins(man kan visst ha det om man är 50 bara man klär sig rätt efter det) och nu frågade hon om bästa detox-kuren. Första gången hon kör en och hon va lite fundersam. Min 30 Days som jag kör på nu tycker jag än så länge känns bra. Började i onsdags så det har inte hunnit bli någon ännu,men min matsmältning har kört igång må jag säga! Kanske lite äckligt att diskutera det här.
Jag tror inte på några magiska piller eller 1-dag-i-veckan-craving. För mig så är jag bäst på att hålla såna här dieter eller detoxer om jag går all in! Annars kan jag sitta en hel vecka och inte tänka på något annat än min lördag då jag får äta vad jag vill! Vi ska inte prata om att jag kan jobba sent på en lördag förresten,då flyttar jag min craving-dag och kan helt plötsligt ha den på en onsdag ist. Min hjärna är sjukligt enkel att övertala mig själv!
Jag har inget stopp i mig. Skulle jag inte träna något skulle jag se ut som jag gjorde för 7 år sen..
Jag har insett att jag alltid kommer att ha det svårt med min kropp och vikt. Det ligger bara i generna och jag har made peace with myself.