31 december 2011

Gott nytt år!

vardag 2011Gott nytt år alla där ute! Nu är jag äntligen färdigfixad! Klänningen är på och fransarna sitter där dom sitter. Det tog lite tid att stänga idag på jobbet så blev lite sen. Hoppas inte mina vänner mördar mig!!
Men ha en superhärlig kväll och krama om dina vänner en extra gång♥

dsc00662 (MMS)

Hej bloggen! Jag hamn verkligen inte blogga något imorse då jag har sovit jättedåligt inatt och behövde egentid på morgonen. Alltså. Jag har nu förtiden tyckt att det är ganska så skönt att gå och lägga mig och känna att jag är lite hungrig. Men igår! Jag trodde att jag skulle dö! Mitt hjärta har bankat jättehårt hela natten och det har konstant kurrat. Så läxan idag är den här: ät bättre mat innan tränin Camilla! Eller ta något litet när du har tränat klart! Tänker inte göra om det där.. Men gott nytt år på er! Nu ska jag äta klart min laxlåda med broccolli<3

Hej! Är hemma nu efter ett tuft pass på gymmet! Känner mig helt galet slut och faktiskt liite hungrig. Ska snart iaf gå och sova så! Här är det jag hittade idag iaf:
*klänning från Rut.mfl och blaser från HM.
*tröjor från Cubus(älskar den rosa kabelstickade!)
*Jeans från Cheap Monday(har inte hittat jeans på över 1.5 år. Så nu har jag ett tag iaf!
*Stickad tröja från Rut.mfl (80 kr!)
*lösögonfransar från Depend. Får se om jag får koll på hur man sätter dit dom haha
*Blus från Vila.Guldknappar och hur mysigt tyg som helst!Liten rosett uppe vid halsen också.

Jag är så extremt nöjd med min shoppingdag! Hade ont i huvudet nästan som att det kändes som migrän. Tiggde ipren från affärer men ingen hade någon,så fick fixa själv. Men mina timmar var helt klart bra i stan den här gången! Så där är det för mig. Antingen hittar jag allt jag kan tänka mig,eller så hittar jag absolut ingenting.
Men jag älskar alla mina plagg som jag hittat idag! Supernöjd!
Men nu måste jag verkligen lägga mig. Känner mig nästan lite sjuk av trötthet haha
Sov så jättegott vänner♥