31 augusti 2011

work bitch work

vardag 2011God natt änglar! Har jobbat HÅRT idag. Vi har förberätt så in i helvete inför inventeringen idag så jag har sprungit runt som en liten idiot från och till. Rätt så roligt om jag får säga det!
Ska vara där igen om exakt 7 timmar.. Fan jag känner in i märgen att jag inte kommer att kunna somna idag! Blev inte så himla bra bild på korset som jag har i örat,men det är silvrigt och skitsnyggt.
Måste ta och fixa mig lite nu och ta mig ner i sängen. Ska bara göra matlista först..skulle behöva göra flera andra saker också men sova är prio 1 just nu!
Sov så jättegott♥Tänkte bara visa ett litet hitte-på-recept!
Ibland orkar jag bara inte hitta på en hel maträtt som ska in i ugnen eller ta 40 min att tillaga. Så då kan jag göra en sån här måltid ist! :
*oliver
*kött av något slag. Jag tog rökt bogfläsk,det blir en riktigt bra smak av det.
*broccolli
*matvete
*soltorkade tomater

Nu till det enkla! Wooka det bara! Matvetet måste du koka först i 15 min men annars är det bara att slänga i allt. Jag rekomenderar att wooka köttet först,det får inte kännas rått. Jag brukar strö över ett litet täcke med grillkrydda också.
Det fina med det här är att det är nyttigt,om man väljer bra val av kolhydrater och du får i dig maassor av grönsaker utan att man egentligen tänker på det! Tar inte lång tid att göra och man behöver verkligen inte vara en jättebra kock.
Så det här va typ ett tips på mat om man inte orkar göra sås och potatis-rätter haha


Har varit ute efter en riktigt bra hårinpackning och concealer. Clinique bara Ä L S K A R jag! Dom har bra priser för väldigt bra produkter. Bra och bra priser alltså. Det är inte Max factor-priser. Men helt klart värt det.
Gick för övrigt riktigt bra hos UM och är taggad till att testa mina nya p-piller! Yasmin är det förresten. Någon som hat testat dom?!