31 oktober 2010

3 generationers tjejerHejsan! Fy fan,Paranormal Atctivity...jag säger bara en sak: Jag är en chic-lit-tjej! Om inte det så älskar jag gamla Aten-filmer som typ Troja osv. Men fan heller skräckisar! Jag har inte så bra hjärta för sånt skit...
Nu roligare saker. Jag är hemma hos  mamma och pappa just nu och vi fixar bordstabletter med fina egentagna bilder. Senare ska jag äntligen få se Magnus Betnér! Jäklar va jag har väntat länge på det här haha
Nu ropar mamma på mig,måste kila! Men ni får säkert se någon härlig bild på "sveriges roligaste standup-komiker"!Ha en skön söndag och vila upp er nu!

dsc00277 (MMS)

Och jag som va på väg att kolla maskeradkläder och så är de bara någon minut kvar på tvätten! Våra tvättmaskiner är inte riktigt som andras tror jag;)men nu ska det manglass för fulla lass och sen drar jag iväg och kollar! Ibland känner jag mig lite duktig iaf haha

29 oktober 2010

Tanken slog migNu känns det som att jag inte klarar mer av ledighet.Jag måste få jobba arslet av mig några dagar snart så att jag kan få sitta här och klaaaaaga över hur jooooobbigt allt kan vara med kunder som kommer och går och allt sånt där roligt! Imorgon bitti har jag tvättstuga ett tag. Har ju städat hela lägenheten men jag hade INGA rena lakan!
Note till mig: köp flera set med lakan,du har bara 2 Camilla Maria Norman!
Sen måste jag springa och kolla om det finns nå roligt att klä ut mig till på vår Halloweenfest på tisdag. After that är det jobba 13.00- När-jag-blir-klar-och-om-allt-vill-sig-som-jag-vill!
Note nummer 2: STÄNG INTE AV ALARMKLOCKAN IMORGON BITTI!!!!! för guds skull,ska det vara så svårt att gå upp i en vettig tid?!

Kvällen annars då? Har ni haft det roligare än mig? Mitt hjärta slår trippelslag varje gång bara för att jag inte kan låta godiset vara ibland. Ha ett jätteskönt höstlov nu alla och tänk inte på oss stackare som måste jobba!HA! Där fick jag in lite bitterhet även i det här inlägget!Nu ska jag sova. Period.