30 november 2010

monday!Lediga dagen idag!Disken är nästan puts väck och nu ser det fan renare ut än sen länge tillbaka! Micaela och jag fastnade på Johanssons i 3 timmar innan vi begav oss till mig så hon fick titta lite på lägenheten. Gud va vi har pratat idag! Himla trevligt att träffas och prata och skratta så vi nästan blir lite anfådda på vägen.
Nu sitter jag och pratar igenom lite med Hawal om festa i helgen..någon som vet nån bra klubb där 18 åringar får gå in också i Uppsala? Eller Stockholm också förrsten. Lär nog titta till den stan också snart hoppas jag!

Är så extremt sugen på att träna just nu....har myror i kroppen och känns som att alla andra tränar förrutom jag! Imorgon( om jag är ledig) blir det step-up iaf. CANT WAIT!Oh my lord.
Mina händer ramlar bokstavligt talat under mig! Ser ut som att jag dragit dom i betong,kakel,och på mitt rivjärn!! Vintern har knappt börjat och dom kliar och svider som aldrig förr. Ich bein so tired of this shit!!Seriöst..botox i händerna skulle hjälpa mig på många sätt. Kanske även för det här?!
Fick jobba över 1 timme idag så min kvällsmat blev min lunch också...halv 3!Gissa om jag försökte vara duktig när jag va tvungen att handla efteråt?! Inte bara jag va som inte kan handla och vara hungrig samtidigt eller?
Imorgon kanske det blir en dejt med en gammal barndomsbästis och gissa om det ska bli kul! Måste verkligen ta tag i disken snart..klockan tickar!
Auf Wiederschen eller hur det stavas!

28 november 2010

my only loveI brist på bilder...jag saknar att rida! Fick rid-abstinens nyss i soffan! Såg på Globen Horse Show och jag blev fan förbannad av bara tanken att KÄNDA människor som inte har gillat hästar får rida miljon-hästar och testa på hur det känns. Okej jag är bara jävligt avundsjuk men det gör lite ont! Dessutom saknar jag min lilla älskling Turban(på bilden). Ingen skönhet kanske men hade jordens största hjärta. Kommer nog aldrig få träffa en sån egensinnig,ånglok,stel,men samtidigt fruktansvärt duktig lärare åt mig. Han va perfekt på sitt lilla stela konstiga sett.
Så dagen går till Turban och jag tänker lägga mig och läsa lite nu. Är inte särskilt på topp nu längre.
The End