29 mars 2010

tell you whos bad

 

BAKNING på hög nivå!

Mamma och jag gick på promenad på förmiddagen och pratade om att vi är så duktiga som förbränner fett och allt sånt där..väl hemma lagar vi mat och sen säger vi nästan i kör att vi vill baka xD muffinsen blev super! Knapriga och mjuka i mitten yummi! Syrran fick mig nu förresten att ta ett Step-up program med henne nu på lördag haha
De är nästan så att de börjar märkas på kroppen att jag tränar!
Apropå Facebook. När jag skaffar de gör jag det för att jag inte kan hålla koll på dom jag faktiskt VILL hålla koll på. När några av mina bästa kompisar flyttar utanför Sala kommer jag att göra det. Just för att de är enkelt att ha kontakt då :) då vet ni,sluta tjata!

har aldrig svettats så mycket i en kyl som idag.. en kille,som handlar hos mig jämt måste påpekas,ställde sig och bara tomglodde på mig idag när jag fixade och donade.Kort sagt om detta! Han följer efter mig i butiken vart jag än går,han ställer sig när jag är vid kassorna och står bara där, jag förklarar för 2 av mina medarbetare vad jag känner och tror och en av dom är gullig nog och går och pratar med honom..TACK! sen måste jag sätta mig och då kommer han skälvklart till min kassa--- och ber om ursäkt för att han förföljde mig! ursäkta men VEM säger så?! okej nu fick jag ur mig de..
Annars igår då? Jo de blev utgång i sista sekunden. Höga klackar och leggings blev de,sexbomb skrek jag och gick ut haha
 
Vi har betalat hela resan nu idag förresten! Jäklar va skönt de är att vi har kommit nån vart! Betalning och sen platsbokningen,sen blir de taxfreen som jag längtat Så efter ;)
1:a juni here I come!

24 mars 2010

Min vecka,typ

My cake! Mitt första bra kort med min nya kamera! Casio Ex-22 är min lilla teknikkärlek just nu<3

Lite schopping i lördags i vårvädret i Västerås. Vi passade på att träffa farmor också,eller iaf mamma och pappa.
En superfin sjal och len bustier och kamera
annarshänder de inte allt för mycket faktiskt. Idag blev det luncha med älskling,hawal och Nicklas. Hur jävla kul som helst och mätta blev vi nog lite för mycket  haha
Efter de gick jag hem och fixade och donade lite för sen kom pauline för att hämta upp mig så vi kunde åka och simma :) 50 min och massa girltalk!
Stockholms-planer att se fram emot!
Snart påsk förresten! Shit va fort de går nu för tiden...Påskmiddag hos mormor och släktträff hos pojkväns familj,jäklar vad jag blir pirrig i kroppen!

Nej nu ska jag kolla på utlandsgrejer,inte så lång tid kvar nu innan vi åker,innan vi vet ordet av har vi kommit till 1:a Juni!
Greys Anatomy börjar snart förresten. Ciao ciao!