Hej hopp!Jag bara måste erkänna att jag blivit annorlunda. På ett bra sätt tror jag. Men annorlunda iaf. Jag vill ha folk omkring mig hela tiden,folk som gör mig glad! Jag vill inte ha tyst utanför mitt fönster.. Det känns bra när det dundrar förbi en bil mitt i natten. Då vet jag iaf att det lever andra människor förutom mig själv haha Nej men ärligt,tysnaden har aldrig varit så tråkig som just nu! I det hus som jag bodde/bor i så har vi tåg som svischar i raketfart just utanför oss. OCH DET ÄR JAG VAN VID! Nu skulle jag aldrig kunna tänka mig att bosätta mig i skogen eller på landet. Jag vill att det ska finnas andra människor omkring mig. Även folk jag inte känner.

Jag fick höra här i förra veckan att jag har attityd när jag är full. Saken är den att jag ALLTID haft lite attityd men att den bara kommer fram i vettiga tillfällen!

Jag har också fått höra att jag är "flickvännen från himlen"...in my ass! Jag beter mig PRECIS som alla andra fast jag orkar inte bråka eller bete mig svartsjukt,så de så!Jag ser ingen mening med att slänga bort mina år som ung genom att bara bråka,göra slut,bli tillsammans igen och sen göra slut igen osv. Det är inget liv jag vill ha :)
En liten fågel viskade i mitt öra och sa sanningen här om kvällen:
Killar kommer göra slut med oss tjejer när vi kommer till den punkten att vi BARA vill ha bättre,bättre och bättre hela tiden. Karriär,mera pengar,perfekt pojkvän som skiter silver och behandlar oss som barbiedockor.
Tjejer däremot kommer göra slut med killar när vi inser att dom INTE skiter silver och bara spelar data/tv-spel. Inte attraktivt.

Så där ja. Det där va skönt. Nu ska jag beställa kläder på www.Nelly.se !Vi ses och hoppas ingen tog åt sig haha

Midsommaren blev det inga bilder ifrån,ibland orkar jag bara inte :P Men det här blev dagen efter! Vi åkte iväg Nicklas,Niklas,Madde och jag till Gropen och solade så de stod härliga till!

Sen blev det UNDERBART väder! La mig aalldeles ensam i parken med en liten picnik-korg och käkade lite!Var så förbannat varmt så det blev inga ego-bilder här inte haha såg ut som en tomat och det fanns inte en enda torr fläck på mig,mysigt eller hur?VOLLEYBOLL!!!
AAAATCHOOOOOOOOO!!!shit...min nya lägenget ekar när jag nyser..attans
Okej nu var det inte de jag skulle säga!
Volleyboll med kompisarna på Måns-ols här om dagen,hur skönt som helst men kunde inte va med :( näsblod är inte att leka med..


Sen fick jag min födelsedags-middag med Pauline igår! HUR  gått som helst.varmt och underbart sällskap<3Sist av allt...jag har fixat så att jag kan leva i lägenheten nu! Inte klart på långa vägar,men helt klart bo-vänligt!
walkin-closet <3Min vecka hittils har varit jätteskön helt klart. Nu har jag kollat klart på årets första Allsång På Skansen och de va väl som vanligt,liten mysigt så där. Snart kommer min pojkvän över och pratar öronen av mig som vanligt,sen blir det bums i säng och sova för imorgon är det JOBB!
 Kanske blir lite kolla på Nelly.com och Ginza.se innan jag lägger mig ;)
Sov så jättegott alla sen<3

27 juni 2010

Midsommar!

Jag tänkte ha en bild idag men min kamerasladd är putsväck så jag orkar inte ens försöker ersätta någon!
Iaf.. Min midsommar va underbar och började med jobb och slutade med fest/grillning med kompisarna :) Kul att jag inte varit på partyhumör sen kryssningen i 3:an bara..men det är väl en sån där sak som folk kallar för fas? Jag känner mig inte as-kalas längre och tror att mina kompisar märker det också..vilket blir en stooor party-pooper!yeaay
Nej men ärligt,det va jätteroligt att få träffa alla igen och få spela lite basket i högklackat :) Btw jag gjorde inledningsmålet HAA!
Idag då? jag och nicklas vaknade runt 11 och sen bar de av till ica och fixa brunch,för vi hade blivit bjudna på sol och bad i Gropen! Niklas och Madde va med oss och det va hur jävla skönt som helst. Medans killarna betedde sig som killar gör så satt vi tjejer och pratade om allt mellan himmel och jord. Hur bra lördag som helst helt enkelt!
Visst ja,får inte glömma middagen med mamma och pappa heller.Grillat kommer aldrig att bli underskattat av mig!

Hoppas eran Midsommar har varit jätteskön!
Nej ni,nu väntar Nelly.se och sen sängen på mig. Imorgon har jag tur.-----JAG FÅR STÄDA BADRUMMET!
Sov så gott alla<3
its not easy to be me

I try my very very best