Hej hopp!Jag bara måste erkänna att jag blivit annorlunda. På ett bra sätt tror jag. Men annorlunda iaf. Jag vill ha folk omkring mig hela tiden,folk som gör mig glad! Jag vill inte ha tyst utanför mitt fönster.. Det känns bra när det dundrar förbi en bil mitt i natten. Då vet jag iaf att det lever andra människor förutom mig själv haha Nej men ärligt,tysnaden har aldrig varit så tråkig som just nu! I det hus som jag bodde/bor i så har vi tåg som svischar i raketfart just utanför oss. OCH DET ÄR JAG VAN VID! Nu skulle jag aldrig kunna tänka mig att bosätta mig i skogen eller på landet. Jag vill att det ska finnas andra människor omkring mig. Även folk jag inte känner.

Jag fick höra här i förra veckan att jag har attityd när jag är full. Saken är den att jag ALLTID haft lite attityd men att den bara kommer fram i vettiga tillfällen!

Jag har också fått höra att jag är "flickvännen från himlen"...in my ass! Jag beter mig PRECIS som alla andra fast jag orkar inte bråka eller bete mig svartsjukt,så de så!Jag ser ingen mening med att slänga bort mina år som ung genom att bara bråka,göra slut,bli tillsammans igen och sen göra slut igen osv. Det är inget liv jag vill ha :)
En liten fågel viskade i mitt öra och sa sanningen här om kvällen:
Killar kommer göra slut med oss tjejer när vi kommer till den punkten att vi BARA vill ha bättre,bättre och bättre hela tiden. Karriär,mera pengar,perfekt pojkvän som skiter silver och behandlar oss som barbiedockor.
Tjejer däremot kommer göra slut med killar när vi inser att dom INTE skiter silver och bara spelar data/tv-spel. Inte attraktivt.

Så där ja. Det där va skönt. Nu ska jag beställa kläder på www.Nelly.se !Vi ses och hoppas ingen tog åt sig haha