26 februari 2010

100226

Long time no seen people! Livet lever på som vanligt och idag är de min systers födelsedag. Tårta och mat i MÄNGDER! Förstår inte riktigt hur jag fått i mig all mat,men de gick iaf höh
Marknad idag med min Nicklas,gick för fort men fick träffas ett tag och de behövdes :) LÖN idag vilket känns helt fantastiskt!
Har läst klart min bok igår,Champagne Flickan heter den. Fruktansvärt jävla bra var den.Handlar om hur fel det kan gå för en vanlig studentska i Lund. Hur en massa fel i ens liv kan göra att man måste ta en massa beslut för att överleva. Hennes liv handlar om Strippa i Köpenhamn och hennes vägval väl i strippbranshen. Rekomenderar den STARKT! 

Hoppas att de löser sig om imorgon kväll,verkat bli inställt men får se om vi hittar på något annat :) 
 
En underbar kväll och dag!Hade gosigaste mannen här imorse,tänk va lite munsår och finnar kan få igång oss! Skämt åt sido,vintern får fan ta och försvinna nu,min hy går i kras snart!
Iaf,det jag skulle säga va att jag INTE vann i Sifo-undersökningen...jag som trodde att jag skulle bli miljonär på köpet! Får väl skylla mig själv och mitt huvud för att jag var optimistisk ett tag :P
Vi ska börja bygga om hemma nu i veckan fan. Nytt golv och ommålat tak blir de! Nu kanske man inte måste fastna i spikarna med strumporna varje gång jag går på golvet ;) skönt ska de bli!
Har lite dåligt samvete för att jag inte köpte nått till Nicklas i alla hjärtans dag present...a happy ending kanske var nog?! Nej men ärligt,skäms lite..får vara ypperligt snäll resten av veckan ist!
Egentid imorgon förhoppningsvis..KAN få Marina på halsen om några timmar när hon tjuter i panik att jag måste komma pronto för att öppna butiken halv 8! Annars ska jag BARA ha de mysigt! Handla mat och simma hade jag tänkt :)

Täcket känns otäckt skönt just nu,tror jag lämnar in nu och sover ist. Natti Natti alla


Hej igen! Den här veckan ni,den har varit den!Träffade några gamla rivaler här i onsdags och fikade med dom,gick bra med fjolligt va fan ordet :) Anyway! Allt gick bra,så nu kan vi nog faktiskt heja på varandra och kanske träffas igen!
Hämtade ut passet i fredags minsan,jävlar va vacker jag blev!Inte 13 år längre åtminstone..Iväg bar de av till Västerås med Nicklas för en shoppingrunda. Fan vilken snygg rumpa han har alltså! Nog om den.
Jag inhandlade den där västen^ ,armbandssett,INGA SKOR ELLER SJALAR,men däremot en väska och ett vitt vanligt linne :)

Var nytt hos Annika och kollade på Melodifestivalen som sagt,nästan rätt låtar som gick vidare,men dom slog förra veckans med hästlängder--olas låt är ett plagiat av sin egen hit.

Nog om de,nu måste jag krypa ner själv i sängen och sussa! Gick ju ändå som sagt upp 6 igår morse..