dsc00249 (MMS)

Såg det här för några timmar sen när jag va ute och sprang mitt ute på landet! Fåren på höger sida har rymt från dom andra xD Kändes så konstigt att lämna dom där. Regn plus jord betyder bara en sak..geggamojja ända upp till öronen efter springturen haha

24 augusti 2010

one day offIdag har jag äntligen fått färga och klippa håret! Blev hur nöjd som helst (dock gör sig inte färgen på bild..)och klippningen blev det bara lite toppning så inte så stor skillnad. Känner mig äntligen fin igen!
Nu till det jag tänkte skriva.

HI! I am a recovering chips-o-hollic!
Jag är här för att få stöd och feedback för min addiction. Jag älskar chips och det har gått så pass långt att jag inte kan vara utan det. Ge mig all stöd som går och skrik mer än gärna ifrån om ni ser mig köpa/äta chips!
Många kilon extra har det blivit. Fine..former är fint,men jag känner mig som en ballong och hyn börjar bli förskräcklig!
Om det slutar vara PMS-väder så ska jag ta mig och på en långpromenad snart. Kvällsmaten blev tidig idag så jag måste hitta på nått vettigt! ALRIGHT?!
Please help me
Sista dagen va superskön!
Började med att handla mat med Lina och så åt vi blåbär. Sen ville vi vänta på att Step-upn skulle börja så vi kollade på Horten. Gud va söt film! Sen bar det av till Gymnastikhallen. Vi väntade och väntade med Annika..inget händer...vi märker senare att dom fortfarande är på Sommar-öppet..så klassen som började kl 17.00 började nu ist 18.30!! Helt värdelöst if you ask me haha
Så.
Vi tog en långpromenad och pratade allvar och allmänt pratade ut lite! Känns så skönt att veta att jag inte är den enda med frågor om livet och allt där i mellan! Senare blev det kycklingsallad..jag vet att jag äter sallad och kyckling ofta.MEN DET ÄR GOTT!
Grattis till dig Mr Ex. Hoppas dagen va super :)

23.23
Make a wish.
My wish is: I dont want to miss my life.Dont let it go away. There´s so much to see and all we do is worriyng. Asking things. Skipping stuff. Let our lives go away.
So be it.
Why are we gagging about our lifes when we are right in it now? All the IFs or WHEN,screw them all! Live like you never lived before.