jaha,då satt jag i över 15 min och bara skrev en massa skitsaker. Raderade allt för de lät värsta emo som andra skulle ha sagt. Natten är inte min vän helt enkelt,aldrig varit. Ska försöka springa imorn eller ut å gå innan frukost,kanske blir en bra start på dagen :)

i have twisted my apperence all my life,now i am sick and tired of it.

jag har så många saker jag vill göra men inte vågar,så många saker..knäppt!

kanske har en weird syn på kärlek i dont know,men då får de vara så!
 buena notte tutti<2

27 september 2009

quack pack

"I dreamed I saw Soldiers"

Eller var de aliens? kommer inte ihåg

Hur som helst,va är det med hysterin om Anna Anka? hon är ju bara som vilken fjortis som helst i vårat stora land! Jag har märkt att orden perfekt  och lagom inte alls är så jätteroliga ord. Vem fan vill se perfekt ut? trodde att det skulle vara tjusningen med olika kroppar. Ingen är perfekt. Men å andra sidan,hur roligt är de att bli kallad för lagom? Som människa ska man väl stå ut från mängde,inte vara som alla andra. Lagom..finns de ordet ens med i andra språk? förutom engelskan då.

Hatar ordet Lagom..

arrivederci mi amici!

23 september 2009

ciao,bonjour,hola!

Då har jag gjort de som nästan resten at världen har gjort. EN BLOGG!   Helt klart gjorde jag den bara för min egen lilla skull,tänkte de kunde va en bra grej att få skriva av sig litegranna på. Jag struntar fullständigt i om de ibland kan verka vara lite dystra inlägg,men då är det bara jag som måste få av mig lite skit!    Nu är det början på ett nytt litet äventyr my friends,and i do like it!  

ciaolong som en viss vän skulle ha sagt de!