Blev ett "litet" fika med Lina idag,3 timmar på fik är massage för själen! HUR härligt som helst att träffa dig igen lilla söta vännen<3

1 timme kvar innan man blir några loppor rikare,och de gör ju inget precis ;)

Såg på Tinas Cook-a-long ikväll,jäklar va skön Victoria Silvstedt är ibland,så härlig att man blir sur. Hon vet va hon pysslar med även fast hon låter som en 7 årig flicka som inte vet hur man knyter sina skor.

Funderar på att köpa riktigt härliga partyskor med tjusigt höga klackar,måste ju använda min längd jag har eller hur? Vilka problem man kan ha ibland haha

Nej men ärligt talat,Välkommen hem Pauline på lördag! You have been missed I say!

21 oktober 2009

En massa skitprat!

Lite smårolig dag igår,blev överbjuden för att äta fläsk och nånting av en kund som handlade hos mig. Tyckte hon va lite söt så sa ja,men blev inget med de,båda bara skrattade !

Ledig imorgon,ska väl försöka springa lite har jag tänkt,tänk va jag gör de "mycke" nuförtiden! förut blev de verkligen bara 1 gång om året haha

Snart jul människor,äntligen får man snart köpa julklappar! Me love<2
Det här året har gått så fruktansvärt jävla fort,nu vet jag inte ens va man ska hitta på på Nyår,kanska måste jobba på dagen..men inte kvällen dock!
Friends have left me for bullshitå

Allt jag funderar på nuförtiden är vad jag ska göra på lediga dagar,har verkligen inte orken att sitta ner längre! Läser körboken typ 1 gång i månaden. Tänker på vad jag ska hitta på efter Åkrahallen,de är ett kul och bra jobb,men jag vill inte stanna där hela mitt liv :) människorna är underbara iaf!

Utomlands då? jag vill tro att jag och jessica åker nångång i Maj,men jag tvivlar lite faktiskt... på att de bara kommer flyta ut i sanden och sen kommer man ångra det med..att man inte vågade det heller!

Ska äta nu,blir lång dag idag..13.00-21.30!
The bird has left the building!
Underbar dag idag!
Vistades i Stockholm med min kära mor och HEJ va vi shoppade!

* shortklänning som jag ska sy om
*SportBH
*Jacka(som jag åkte dit för)
*jeansleggins
*en tshirt

jäklar va de sved i plånboken men de va det värt!

"måndag" för mig imorrn,men har lyxtid igen. 07.30-13.00
förresten så vill jag festa! känns som allt för länge sen man fick dansa lite ;)
Aja,nu ska jag leta runt lite på Fritidsresor och alla andra,vi måste hitta nått..PRONTO!