Sitter och är lite vemodig så här på Söndagen,känns så långt ifrån att sitta och kolla ut på åkrarna och träden och tågrälsen. Igår var jag i Stockholm för att träffa den urhärliga Pauline,hon kan verkligen få en att skratta och prata 10 timmar i sträck utan att de gör nånting alls! Mysfika på ett Café som jag aldrig mer kommer komma på namnet på haha och springa i höga klackar backe upp och backe ner till Södermalmsallarna(?) där jag hittade en skiva av Eva Cassidy som jag letat efter hur länge som helst, och en liten julklapp till my sweet mother.
Bussfan tog 30 min för att åka till Skansen där vi kollade på Julmarknaden och mötte upp en kompis till pauline. " vi kan,vi kan,vi kan spela violin" alltså blev det dans runt julgranen,kan inte komma på sist jag gjorde det! vet inte ens om jag har gjort de,eller jo vänta,dagis!Ett tag sen alltså haha
Fika i Gamla Stan,vilket ställe Stockholm är måste jag erkänna! Känns lite smått panik bara av tanken att det finns ett antal människor som väljer att starta familj i den där miljön,jag som 19åring tycker de är stressigt,fatta att växa upp där..men det är kanske just det som man måste göra..
Älskar att vara turist i mitt eget land,framförallt i huvudstadet,de är så otroligt många som aldrig har haft chansen att åka dit!
Jag skulle vilja göra en total makeover på mig själv,jag skulle vilja tycka att de är jätteroligt att bo i storstäder och leva livet,just så som ungdomar faktiskt ska göra! leva livet,menade inte bo i storstäder..
Jag trivs ganska bra med mitt liv, livet blev så otroligt mycket lättare efter skolan! Saknar det inte för en sekund..man märkte ganska på en gång vilka kompisar som kommer hålla kvar ett tag kvar! punkt punkt punkt
3:an va bland det värsta jag har varit med om i hela mitt liv..inklusive småmobbningen i 7:an..
What about today? jo de ska jag säga er! 1:a advent idag och en häktiskt vecka framför mig! så jag ska ta tag i Söndagen och njuta ut av bara fan!
The eagle has left the buildning