31 december 2009

Gott nytt år!!!!!

Haft en fantastisk vecka nu! I måndags blev de en tripp till Västerås och hittade en massa awsome smink. myskväll med Nicklas och glo på film och allt möjligt. Tisdag upp och jobba till stängning och svinkallt ute som vanligt. Idag TOKFIKA med Lina,Mula,Pauline och Annika,fina tjejer de där!<3 Första stoppet blev Schelins och satt där i typ 2 timmar och sen fick vi som va kvar så dåligt samvete för att vi inte köpte nått och bara satt där ändå så vi kila över till Johanssons för att äta nyttigheter som Kycklingsallad. Fan va jag har saknar er,nu är de bara Hawal som saknas sen är världen perfekt!!

Nyårsafton nu igen,känns konstigt men lite spännande! förhoppningsvis händer allt jag vill ska hända.Men lite läskigt känns de. Ska laga mat med Madde medans männen spelar xbox...hmm ska de inte vara männen som jagar mat medans kvinnorna tar hand om barnen? kanske fått de där om bakfoten ;) men ska iaf bli riktigt jävla trevligt att vara med dom hela kvällen!

Hoppas att ni får en supermysig nyårsafton allihopa nu,vi ses nästa år!!


JULHELGEN som varit!
På självaste julaftonsmorgon vaknade jag av sendrag i HELA benet men skulle ändå upp kl 6 så de va lugnt..eller nått! Jobba 08.00-13.30 och bar av fort som fanken hem till firande familjen. Helt underbart att träffa mormor igen,hon kan berätta historier från förr hon! "strumplästen föll nästan av för att vi gick på bar mark i strumpbyxor med skorna i handen för att ta oss hem efter att flottan sagt Godnatt"

Det är min mormor de

Juldagen blev intressant.Ont i magen men sånt går över och bar iväg till västerås för att träffa småkusinerna..va säger jag?!små? 11 och 13 är inte så smått längre..haha
Mat och en massa prat med släkten och till slut Super Mario Wii. Fan jag ägde med lill-Johan !

Kvällen bestod av panikringa till tjejorna om allt möjligt och sen dra ner några vinare/cider och dra ner på hotellet för att träffa en massa människor från förr i tiden. Fick världens bästa julklapp av Nicklas,som han sa,vet inte vem som blev gladast,han eller jag! Men oj va glad jag blev,kändes rätt. Kunde inte somna sen iaf.

Pauline sov över idag,så en liten tanke till henne också! OM det är någon som har tagit hennes plånbok,GE TILLBAKA DEN DIN JÄVEL! ANNARS får du med mig att göra...

Det va min julhelg det!Hoppas er har varit minst lika bra med nära och kära,för det är väl ändå allt som räknas eller hur?

21 december 2009

OJOJOJOOJ


Nu är de fixat! Golden Sun på Zakynthos blev de lyckliga valet. Verkar vara en urgullig ö med en massa att göra och varmt väder!  Tror de kommer gå jättebra men OJ va nervösa vi kommer vara haha
Flygningen dit går 6 på morgonen och vi kommer hem runt halv 3 på dagen,så de är väl någorlunda bra tider. Nu får vi bara hoppas att vi inte blir sjuka..peppar peppar,ta i trä!

Annars då? Jag har kommit in i en liten svacka tror jag,känner mig trött och hängig nästan jämt och igår hade jag näsblod-attack igen..satt på badrumsgolvet med näsan över en hink i typ 30-40 min och det stoppade aldrig! får hoppas att de inte blir så på jobbet..kan inte bli bra då!

JUL snart! Mormor kommer över och kommer själv hem typ vid 2,ska ju jobba lite först. Utgång på fredag med mina fina tjejor och OJ va jag längtar!
Pengar på onsdag! Lönen är efterlängtad kan jag säga er,känns alltid skönt att veta att jag klarar mig ett tag till.

Nu vill jag bara ha Taxfree-katalogen hem,totalt ÄLSKAR att få hem den och sen få påsen med sig på flyget haha

Till sist vill jag bara säga att jag håller några tummar på Saab ooch hoppas att du får de helt fucking underbart Hawal i Tyskland,saknar dig redan ! Hälsa Rebas,Rauas,Saman och Mo!